Hirdetés

Egy modder befejezte a Blizzard soha ki nem adott Warcraft kalandjátékát

|

A Warcraft Adventures: Lord of the Clans hivatalosan nem jelent meg és nem érhető el. Persze ettől még végig tudod játszani.

Hirdetés

A Blizzard számtalan projektet kaszált el a létezése óta, és általában jó okkal. Ez alól kivétel a Warcraft Adventures: Lord of the Clans, amely Thrall főszereplésével egy majdnem teljesen elkészült kalandjátékként került be az elkaszált projektek közé .

A 2016-ban kiszivárgott verzió tanúsága szerint már nem sok kellett volna a befejezéshez, és a játék kiadásához. Tartalom szempontjából kész termékről volt szó, ami némi polírozást igényelt volna csupán, nem csoda, hogy a közösség örömmel rávetette magát. 

Az összes jelenet és majd az összes átvezető animáció készen ott volt a kiszivárgott lemezen, de voltak csúszások, és egyeletlenségek, amiket most egy modder helyretett.

Hirdetés

 DerSilver83 hosszú évek munkájával a következő elemeket javította:

  • Bekerültek a játékhoz passzoló hanghatások és zenei betétek (200+ effekt és zene a Warcraft játékokból)
  • A hanganyagok csúszása megszűnt, a minőséget zajszűréssel javította, ahol szükséges volt
  • Rengeteg hanghiba javítása megtörtént
  • A korábban hiányzó átvezetők, melyek csak TV felvételekként voltak jelen, újra lettek keverve villogáseltávolító eszközökkel, skálázással, és Photoshop munkával a hiányzó képkockáknál
  • Minden 12fps-re lett állítva az eredeti célnak megfelelően
  • Hiányzó szinkron pótlásra került az AMI bevezetőben az eredeti forgatókönyv és egy felolvasó program használatával
  • Különböző bakik (például eltűnő orkok, vagy hiányzó tárgyak) javításra kerültek

Ez egy vaskos lista, ami rengeteg munkát sejtet. A Warcraft Adventures ezzel a lehető legjobb állapotba került, de mivel a Blizzard ügyvédjei levadásznának minket, ha megosztanánk veletek az alapjátékot, azt kénytelenek lesztek magatok megkeresni a világháló rejtett zugaiban, sötét sarkaiban, elhagyott kazamatáinak mélyén. A javításokat tartalmazó modot itt megtaláljátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)