Hirdetés

Egy modder lecserélte a Jurassic World Evolution 2 dinoszauruszait a Jégkorszak karaktereire

|

Még csak hétfő reggel van, de mi már itt kiosztanánk a hét legmókásabb modjának járó kitüntetést.

Hirdetés

Ritkán kezdjük azzal a hetet, hogy a Motkány vendégszerepléséről írunk, de eljött a karácsonyi szezon, a játékipar pedig megkezdte egy helyben toporgását. 

Amíg várjuk az elkerülhetetlenül érkező új csúszási bejelentéseket, addig legalább szénné modolhatjuk a Jurassic World Evolution 2-t, amihez olyan csodák jelentek meg, mint például az Ice Age Replacer, aminek már címezése is hibátlan.

Hirdetés

Ha valaki úgy döntene ugyanis, hogy feltöltené a parkját jégkorszaki szörnyekkel, az hamar meg fog lepődni, amikor Sid sétál majd elő az egyik ketrecből. Mert ez az Ice Age az az Ice Age, amin jó néhány éve sírva vihogtunk a moziban.

Az Ice Age Replacer mod célja, hogy lecseréljen néhány dinót a filmek ismerős, lepcsesszájú állataira.

Bizony, a féleszű makkgyűjtő is itt van, hogy a kihalás szélére idegesítse a történelem előtti ragadozókat.

Ha van köztetek olyan Jurassic World Evolution 2 rajongó, aki a fentiek után úgy érzi, hogy ez hiányzott az éltéből, az itt megtalálja a telepítéshez szükséges fájlokat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)