Hirdetés

Egy modder lecserélte a Valheim világát Azerothra

|

Itt most nem arról van szó, hogy valaki megépítette a World of Warcraft egy darabkáját a viking sandboxban, hanem hogy valaki az egész világot átalakította Azeroth képére.

Hirdetés

A Valheim of Warcraft egy elképesztő részletességgel kidolgozott mod, ami megfogja az Iron Gate túlélőkalandjának világát és átalakítja azt Azeroth képére. A World of Warcraft világából nem csak a két fő kontinenst veszi át, hanem Azuremyst Isle-t, Northrendet, a Wandering Isle-t, Pandariát, a Broken Isle-t és minden más földdarabot.

A játék világának teljes méretét le kellett zsugorítani, hogy minden beleférjen az adott keretekbe, de Azeroth nagyja így is megmaradt.

Hirdetés

A játékosok a Timeless Isle-ről indulnak, ahol az oltárok nagy része már működik és segítségükkel indulhat az utazás és felfedezés. A világban egyébként járnak hajók, zeppelinek, és a Deeprun Tram is működik.

A telepítéshez nyilván szükség lesz egy Valheim példányra, és a Better Continents modra. Ha ezek megvannak, akkor már csak annyi lesz a feladat, hogy az itt elérhető világot bemásoljátok a világaitokat őrző mappába (ez alapból az AppData/LocalLow/IronGate/Valheim/worlds mappa).

Ha kész van minden, akkor a játék indításánál nyomjatok rá a VoWAzeroth mentésre, és mehet is a kaland.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)