Hirdetés

Egy modder visszahozta a CS:GO eredeti Cobblestone térképét

|

A Cobblestone a 2013-as megjelenése óta rengeteg változáson és átépítésen ment keresztül, de akadt egy modder, aki nagyon kedvelte az eredetit.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive 2013-as Winter Offensive elnevezésű csomagjával jött a Cobblestone pálya, amit a következő években a Valve többször is finomított. WorkerQ úgy döntött, hogy visszahozza az eredetit, és elkészítette saját, Cobblestone 2013 Remastered variációját. A csatatér nem teljesen ugyanaz, mint a régi volt (nem véletlenül alakította át a Valve), de a pálya alapjai változatlanok, lehetővé téve ezzel ugyanazon taktikák alkalmazását, amelyek 7 évvel ezelőtt működtek.

Hirdetés

WorkerQ a projekt publikációját követően elmondta, hogy tervezi még frissíteni a pályát és hozzá kíván nyúlni a fedezékekhez, meg egyéb apróságokhoz. A lényeg, hogy a térkép alaprajza érintetlen maradjon. A Steam Workshop oldalán nem győzte kihangsúlyozni, hogy a Cobblestone 2013 Remastered még közel sincs kész, de már kipróbálható.

A régi-új pálya egyébként több vizuális finomságot is tartalmaz és HDR-támogatásra is felkészítette alkotója,  emiatt a színek és fények meglehetősen élénkek. Ha másért nem is, akkor csak egy kis nosztalgiázásért érdemes tenni egy kört rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)