Hirdetés

Egy modder visszahozta a The Witcher 3: Wild Hunt E3-as bemutatójában látott szörnyeket

|

A drownerek egyik verziója sem kifejezetten kellemes, de az E3-as változatukat sokak visszasírták. Most megkapják.

Hirdetés

Senki sem fogja elvitatni a The Witcher 3: Wild Hunt érdemeit. A lassan 6 éves RPG a mai napig komoly pénzt termel a CD Projekt RED-nek, nem véletlenül.

A csapat keményen dolgozott, hogy remek sztorit és izgalmas világot tárjon elénk, de a fejlesztés közben azért itt is változott ez-az.

A mocsár például, amit a 2014-es E3-as bemutatókban láttunk sokkal kevésbé félelmetes már, mint akkor volt, és ez részben a drownerek változásainak is köszönhető.

Egy lelkes modder, WT3WD most visszahozta az eredeti, sötétebb modelleket, hogy visszakaphassuk azt a hangulatot, amit a 2014-es demó mutatott nekünk.

Hirdetés

Az egész mocsaras területet is vissza szeretné alakítani régi arculatára, de ez már egy nagyobb munka lesz. Addig is nézzétek meg, hol tart most:

A 2014-es drowner modelleket ezen a linken keresztül tudjátok letölteni, az átalakított mocsár fejlesztése még folyamatban van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)