Hirdetés

Egy Mount and Blade 2 mod MMO-t csinált a Bannerlordból

|

Szeretnél 800 másik lovagjelölttel kalandozni a középkori homokozóban? Egy fájdalommentes telepítés, és mehetsz is tömegelni.

Hirdetés

A Mount and Blade 2: Bannerlord egy teljesen élvezhető középkori szerepjáték, amit a műfaj rajongói kifejezetten szerettek. A játék egyik nagyobb hibája annyi volt, hogy sokan nem találtak okot arra, hogy visszatérjenek a cucchoz, de most egy modder csapat ezt is megoldotta: egy MMORPG-t csináltak az egészből.

A több mint 800 fős, többjátékos élmény egészen más hangulatot kölcsönöz az egésznek, így megéri visszatérni a mókához egy próba kedvéért.

Hirdetés

Bármerre mész a világban, találkozni fogsz idegen játékosokkal, akik kapálnak, kaszálnak vagy épp nagy csatákban vesznek részt. Mivel nincs szünetgomb, így folyamatos harcok vannak a világban, melyekhez bárki csatlakozhat, sőt a PVP aréna is üzemel, így egymást is csapkodhatjuk a legjobb felszereléseinket és harci tudásunkat kihasználva.

Egyelőre csak egy orosz szerver üzemel, így az élmény egyes részei erős lagtól szenvednek, de az alapjáték hozta funkciók makulátlanul futnak, a telepítés és regisztráció pedig egy pár perces folyamatot igényel. Ha megvan a Mount and Blade 2: Bannerlord, akkor tényleg érdemes lehet próbálkozni a cuccal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)