Hirdetés

Egy multiplayer játékon dolgozik a Ghost of Tsushima fejlesztőcsapata?

|

A Ghost of Tsushima többjátékos módja után lehet, hogy egy teljes online-központú projekttel megpróbálkoznak.

Hirdetés

Rengeteg példány fogyott a Ghost of Tsushimából és a sajtó is szerette, így adná magát az, hogy a Sony berendelje a folytatást a Sucker Punchtól. Pár hónapja ugyan egy álláshirdetés tartalma már azt feltételezte, hogy a csapat a Ghost of Tsushima 2-t készíti, a legújabb felhívás leírása kicsit árnyalja a képet. 

A Sucker Punch ugyanis Multiplayer/Network Programmer pozícióra keres munkatársat, aki fontos szerepet fog játszani abban, hogy kreativitást vigyenek egy "látványos multiplayer játékba", amely gördülékeny és magával ragadó kooperatív játékélményt ígér.

Hirdetés

Ez két dolgot jelenthet: vagy egy olyan játékot készítenek, ami a többjátékos szórakozásra megy rá és semmi köze nem lesz a 2020-as szamurájos sikerjátékukhoz, vagy továbbgondolják a Ghost of Tsushima: Legends névre keresztelt kooperatív módot, amelyben kétfős sztorikat és négyfős túlélőmódot kaptunk. 

Bármit is tervez a stúdió, egyelőre még nem állnak készen arra, hogy bejelentsék. Ti melyik verziót szeretnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)