Hirdetés

Egy nagy PlayStation remake bejelentésére készülhet a Sony

|

Szokatlan forrásból szivárgott ki az információ.

Hirdetés

A maga módján minden szivárgás egyedi pályát ír le, de az esetek többségében erre szakosodott leakerektől, internetes adatbázisokból (pl. levédetett címek, bolti készletezés) vagy bennfentes forrásokkal bíró veterán újságíróktól szoktak elindulni a készülő játékokkal kapcsolatos spekulációk.

Ezúttal azonban egy ír énekesnő, az utóbbi években AVA művésznéven alkotó Eabha McMahon szólta el magát, hogy a Sony egy playstationös cím remake-jének leleplezésére készül.

Hirdetés

Az előadó egy ír rádióműsornak, a The Lunchboxnak adott interjút, ahol csak úgy mellékesen megemlítette, hogy a közelmúltban egy PlayStation játékon dolgozott:

"Nemrég írtam egy dalt egy PlayStation játékhoz Mihael McGlynnel."

- mondta AVA a nemzetközi sikereket is bezsebelő ír kórusegyüttes, az Anúna zeneszerzőjére utalva.

A riporter szerencsére észnél volt, és igyekezett jobban kifaggatni az énekesnőt a Sonynak végzett munkája kapcsán. AVA erre elmondta, hogy McGlynn nagyjából másfél éve kereste meg azzal, hogy egy "PlayStation játék remake-jéhez" kell zenét írniuk. McMahon azt is elárulta, hogy a Sony kifejezetten egy ír nyelvű dalt kért, amihez végül ő írta a szöveget, McGlynn lánya pedig felénekelte.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az énekesnő arra is kitért, hogy ő maga nem gamer, ám a jelek szerint nagyon is tudatában van, hogy az ilyen projekteket komoly érdeklődés övezi, mivel megemlítette, hogy a titkolózás miatt jó ideig fogalmas sem volt, mihez írja a dalt. Idővel azonban beavatták a titokba, így most már azt is tudja, hogy egy "nagy játék" lesz, amelynek karácsonykor fogják bejelenteni a címét. Ha valóban így van, akkor könnyen lehet, hogy a Sony a december 9-én esedékes The Game Awardson leplezi le a játékot.

A hír kapcsán a rajongók máris vad találgatásba kezdtek, számos cím felmerült a sokat pletykált Bloodborne-remaketől a Knacken át a 2007-es Folklore-ig. Az utóbbi egy Írországban játszódó PS3-as akció-RPG volt a később csődbe ment Game Republic gondozásában, ami ráadásul nem is kapott rossz értékeléseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)