Hirdetés

Egy nagyon egyszerű trükkel javíthatsz a Far Cry 6 képfrissítési sebességén

|

Ha PC-n játszol, és úgy érzed, mehetne még jobban a Far Cry 6, ezzel érdemes megpróbálkozni.

Hirdetés

Alapvetően szépen, simán fut és jól néz ki a Far Cry 6, az élményt csak bizarr bugok és glitchek ronthatják, de ezekből sincs kiugróan sok. Ha viszont nem pakolunk alá elég erős gépet, lehet, hogy az fps-szám bezuhan az akciódúsabb pillanatokban, pont akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne a problémamentes futtatásra.

Ha kell egy kis boost, te is megpróbálkozhatsz egy egyszerű lépéssel: kapcsold ki a Ubisoft Connect overlay-t.

Hirdetés

Egy redditező egy időközben törölt posztban azt állította, miután deaktiválta a Ubisoft programjának játékon belüli megjelenítését, stabilabb lett az fps, és míg korábban 48 képkocka per másodpercre is lezuhant a képfrissítési sebesség, ezt követően nem ment 60 alá. 

A Ubisoft Connect overlay deaktiválásához meg kell nyitni a klienst, majd a beállításokban, a General fülön az "Enable in-game overlay for supported games" dobozból kivenni a pipát. A változás az esetlegesen futó játék újraindítása után lép életbe. Ezt egyébként meg lehet próbálni más ubisoftos játékok esetében is, hátha segít.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)