Hirdetés

Egy nap a lőtéren...

|

Egy izgalmas játék következik, mely minimalista grafikával rendelkezik ugyan, mégis órákra leköti az embert.

Hirdetés

A The Gun Game egy lőtérre visz el minket, ahol az egyik játékmódban egyre közeledő célpontokra kell vadásznunk, míg máskor ellenfelünket kell elpusztítani az általunk megválasztott fegyver segítségével, vagy a minél pontosabban kell lőnünk, hogy megsemmisítsük a célkeresztet.

És ez még csak a Campaign mód! Ezek mellett találunk egy Challenge módot is, melyben feladatokat kell végrehajtanunk, valamint Achievementek megszerzésére is adódik lehetőségünk. Ahogy a játék egyre több részét csináljuk meg, egyre több fegyver oldódik fel, melyeket a "Weapons" menüből választhatunk ki. Személyes kedvencem a Glock, mely ugyan nem sorozatlövő, de erős találatokat lehet vele bevinni. Próbáljátok ki mindenképpen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)