Hirdetés

Egy napig bírta a Battlefield 2042 legújabb játékmódja

|

A leleményes játékosok mindig megtalálják a módját, hogy visszaéljenek a rendszer hibáival.

Hirdetés

Visszatértek a DICE alkalmazottjai a téli szabadságolásról, hogy megpróbálják a lehetőségekhez mérten kihozni a maximumot a Battlefield 2042-ből. Januárban már kaptunk is egy apróbb javító csomagot, ami elvileg a teljesítmény mellett egy-két mechanikát is polírozott, továbbá frissült a Portal mód is, amibe többek között bekerült a Zombie mód.

A játék megjelenésekor már az első pillanattól gondot jelentett, hogy a játékosok visszaélnek a Portal mód lehetőségeivel és arcátlan mennyiségű XP-t farmoltak ki néhány óra leforgása alatt. A fejlesztők ezt nem nézték jó szemmel és gyorsan le is korlátozták a tapasztalati pontok gyűjtésének sebességét.

Hirdetés

Mikor már azt hittük, hogy a Portal mód szabad és rendeltetésszerűen működik, nem más, mint a DICE sietett és rontott bele az élménybe. Az új év egyik módjaként érkezett a Zombie mód, a játékosok azonban órák alatt rájöttek, hogy itt a lehetőség: megint szétfarmolhatják magukat XP-vel.

A fejlesztők a visszajelzések után azonnal kivették az új módot és a korábbról ismert Gun Game-mel helyettesítették azt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Miközben értékelendő, hogy a DICE próbálja egyensúlyban tartani az élményt a megmaradt játékosoknak, sokkal aggasztóbb a tény, hogy a Battlefield 2042 játékostábora konkrétan földbe állt. Mostanra szinte állandóan többen játszanak az előddel, a Battlefield V-tel, egyelőre pedig nincs kilátásban olyan radikális változás, ami hosszabbtávon visszacsalogathatja a játékosokat. Sajnos ehhez még egy fizetési modellváltás sem lenne elegendő.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)