Hirdetés

Egy naptárnak köszönhetjük a legújabb Halo Infinite képeket

|

Több mint valószínű, hogy most vasárnap elég sokat fogunk látni az E3-on a Halo Infinite-ből, de pár új képet már most is megleshettek.

Hirdetés

Ritka, amikor egy falinaptár szolgáltatja a legújabb artworkoket egy videojátékhoz, de most a Halo Infinite esetében pontosan ez a helyzet. Előkerült ugyanis a hivatalos Halo Infinite naptár, ami összesen 16 hónapon keresztül örvendezteti meg a vásárlókat különböző Infinite-grafikákkal - négy 2021-es hónapot tartalmaz, illetve a teljes 2022-es évet.

Egy főállású szivárogtató, Shinobi602 természetesen meg is osztotta a naptár képet, erről szóló tweetjét alább nézhetitek meg.

Hirdetés

A Halo Infinite pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, valószínűleg ezt is most vasárnap árulják majd el nekünk az Xbox & Bethesda Games Showcase-en, de nagyon meg lennénk lepve, ha a startot nem idén novemberre, a széria születésének 20. évfordulójára időzítenék.

Az említett új képeket az alábbi tweetben találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)