Hirdetés

Egy negyedik Horizon játék is készül, itt vannak az első részletek

|

Egyre terebélyesebb lesz a Guerrilla Games robotdinoszauruszos univerzuma, amit a Horizon Zero Dawnnal indított el.

Hirdetés

Nyerő ötlet volt pihentetni a Killzone szériát, hogy a Guerilla Games nekiláthasson felépíteni egy új világot, amelyben az emberi civilizáció magasra jutott ugyan, ám végül összeomlott, a túlélők pedig törzsi társadalmakba szerveződve próbálnak fennmaradni, felhasználva amit csak lehet a régi technológiákból, "háziasítva" a békésebb robotállatokat, és szembeszállva az agresszív példányokkal. A nagy sikerű első részt, a 2017-ben debütált Horizon Zero Dawnt idén februárban követte a folytatás Horizon Forbidden West címmel, amelyben a széria központi alakja, Aloy új kalandokat él át nyugatra tartó útja során.

Jövőre kétszer is alkalmunk nyílik meglátogatni a 31. századi Földet: egyrészt a PlayStation VR2-vel egyszerre érkezik február 22-én a Horizon Call of The Mountain spin-off, méghozzá új főszereplővel, aztán április 19-én már ismét Aloy felett vehetjük át az irányítást a Burning Shores című kiegészítőben.

Hirdetés

Most pedig bizonyosságot nyert, hogy a Guerrilla már javában dolgozik a negyedik Horizon játékon is, amelyhez fejlesztőket keres az amszterdami stúdió, nem is keveset. Magáról a projektről annyit tudni, hogy a többi résztől elszeparált, kooperatív fókuszú online játék lesz, eddig nem látott karaktereket mutat be, valamint a képi világa is eltér majd a megszokottól, ugyanis egyedi, stilizált külsőt kap.

A Twitter-bejegyzés alapján az említett projekten túl további egyjátékos tartalmak gyártására is keresnek fejlesztőket, miként egy olyan csapatot is bővítenének, amely külsős (azaz kooperációban készülő vagy teljesen kiszervezett) projekteket kezel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)