Hirdetés

Egy olcsó költségvetésű Star Wars film, tőlünk. Ne haragudjatok!

|

Elmebeteg négyesünk a januári DVD-re is odatette a szokásos kis filmecskéjét. A Star Wars univerzum elevenedik meg számotokra, ha megtekintitek. Én kérek elnézést.

Hirdetés

Ahogy már korábban is megtettük párszor, most ismét a legfrissebb GameStar DVD mellékletéről láthattok egy GSTV anyagot. A Star Wars: The Old Republic kapcsán forgattunk ezt az anyagot, ami valójában az első Endregyógyintézetes alkotás. Érdemes megfigyelni, hogy csapatunk milyen tökéletes precizitással modellezte le az ismert karakterek kinézetét, annak ellenére, hogy a költségvetésünk mindössze néhány pizzára (köszi Nightwolf), és egy fél palack borra futotta (köszi Sophiaso). Ezúton kérnék elnézést mazurtól, amiért felhasználtam a szemetesét a Darth Vader sisak elkészítéséhez. A Star Wars: The Old Republic videotesztet megtaláljátok a januári GameStar remek DVD mellékletén. Aki esetleg még nem szerezte be, az gyorsan pótolja, mert ki tudja, lehet, hogy holnap felrobban a Föld, és ki szeretne úgy vízpárává válni, hogy nem olvasta az idei első GS-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)