Hirdetés

Egy online boltban már most le van árazva az Elden Ring, de érdemes óvatosnak lenni ezzel

|

Még meg sem jelent, de máris akciósan előrendelhető a From Software legújabb alkotása az egyik online üzletben.

Hirdetés

Az évek során rengeteg mém született abból, hogy talán sosem láthatjuk majd viszont az Elden Ringet, de az elmúlt időszakban nem csak a pontos megjelenési dátumot ismerhettük meg, de egy olyan gameplay videót is megnézhettünk, amitől aztán minden szkeptikusnak leeshetett az álla.

A FromSoftware a játékmenet bemutatóját követően a csodálatos gyűjtői kiadásokról is lerántotta a leplet, és míg ezek valószínűleg már szinte mindenhol elfogytak, a hagyományos kiadásokra már most akciós áron csaphat le az, aki a megfelelő helyen keresi.

Hirdetés

A legtöbb üzletben már elő lehet rendelni a megszokott árakon, viszont a Twitter egyik felhasználója kiszúrta, hogy aki a Green Man Gaming oldalán vásárolja meg a játék steames verzióját, az 20%-os kedvezményt kap mind az alap, mind pedig a deluxe kiadásra. Persze felmerülhet a kérdés, hogy egy steames játékot máshol megvenni mennyire legitim, hiszen korábban több botrány is volt az efféle kulcsokkal kereskedő oldalak kapcsán (mi magunk is sokat kritizáltuk a G2A gyakorlatait), de a GMG esetében bonyolítja a helyzetet, hogy bizonyos kiadókkal ők valóban szerződésben állnak.

A hivatalos kötelékek ellenére Green Man Gaming saját, kiadókat listázó oldalán nem szerepel a Bandai Namco neve és egyelőre nem tudni, hogy lenne köztük ilyen megegyezés, más kiadók pedig korábban már panaszkodtak arra, hogy engedély nélkül árulják a játékaik kulcsait, így nem hibáztatunk senkit, ha a hívogató árcímke ellenére nem szeretné támogatni ezt a kétes üzletet.

Az Elden Ring megjelenése egyébként 2022. február 22-én esedékes PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X-en is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)