Hirdetés

Egy órán át nézhetjük 4K-ban a Half-Life játékot, ami végül soha nem készült el

|

Láthatjuk, mennyi lett kész a Ravenholm nevet viselő, az Arkane Studios által fejlesztett Half-Life játékból.

Hirdetés

Külön Wikipedia oldala van azoknak a Half-Life játékoknak, amik fejlesztés alatt álltak, de végül soha nem készültek el - nem csak a Half-Life 3 vagy Episode 3 nem valósult meg, a Medal of Honor: Allied Assaultot fejlesztő 2015, Inc. által készített kiegészítő, a Hostile Takeover, a később az Epic Mickey játékokon dolgozó Junction Point projektje, valamint az Arkane Studios-féle Ravenholm sem látott napvilágot végül, mert a Valve úgy döntött, inkább mégsem kéri ezeket.

A Ravenholmból 2020-ban a Noclipnek köszönhetően már láthattunk jeleneteket, de most elérkezettnek látták az időt arra, hogy közzétegyék a teljes, egyórás gameplay felvételt, amit a dokumentum-rövidfilm készítése során rögzítettek.

Hirdetés

Rövid bevezetés után megnézhetjük az első négy fejezetet, valamint egy ötödik, számozatlant, az egyes szakaszok között pedig a kontextusról beszél Danny O'Dwyer, a csatorna arca. Akkor is sütne a játékról, hogy a Half-Life szériához tartozik, ha nem látnánk a jellegzetes, minimalista UI-elemeket, amik az életerőt és a lőszereket mutatják. Megnézhetjük az újdonságokat is, amikkel az Arkane kívánta feldobni az élményt.

A Ravenholm prototípusait 2007-ben prezentálták a Valve-nak, de végül a fejlesztést le kellett állítani. Nem tudni még, mikor jön a következő Half-Life játék, de a kiadó elvileg már dolgozik rajta egy ideje.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)