Hirdetés

Egy óránál is több Need for Speed Unbound gameplay szivárgott ki

|

Ennek valószínűleg nem annyira örül az Electronic Arts.

Hirdetés

December másodikán újabb epizóddal tér vissza a Need for Speed franchise, a játék vizuális elemei miatt azonban sokan már azelőtt eltemették, hogy kipróbálták volna. Az Unbound grafikája rajzfilmes elemekkel lesz felturbózva, ami sokak szerint egyáltalán nem illik a sorozathoz, mások viszont épp emiatt várják az új epizódot. Mivel kikapcsolhatjuk őket, erre nem kell nagyon rágörcsölni.

A napokban két Twitch streamer, Chocolove95 és gerrykurlsucks streamelt hosszasan Need For Speed: Unbound gameplayt, majd miután ezzel végeztek, az adások a YouTube-ra is felkerültek, így láthattuk, az effektek mennyire befolyásolják a játékélményt.

Hirdetés

Ugyan az EA Play előfizetők kipróbálhatják már a megjelenés előtt a játékot, ez is csak november 29-étől lesz lehetséges, a teljes megjelenés pedig december másodikán esedékes. A videósok is tudták, hogy rosszat cselekszenek: az egyik videó a "Totálisan NEM need for speed unbound. NE NÉZZ IDE EA EZ NEM NFS UNBOUND!!" címet kapta, a másik pedig "NEM NFS Unbound Kiszivárgott gameplay!!! 30 perc" néven volt megtalálható.

Az adásokat közben a Twitchről és a YouTube-ról is eltávolították, ami ugyancsak megerősíti, hogy a streamereknek nem volt jogosultságuk ahhoz, hogy élőben mutogassák az Need for Speed Unboundot. Kis kereséssel még a kevésbé szigorú oldalakon megtalálhatók, változó minőségben továbbra is elérhetők a YouTube-on "unbound leaked gameplay" keresésre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)