Hirdetés

Egy ország várt arra, hogy cenzúrázatlanul is játszható legyen a Left 4 Dead 2

|

A németek több mint egy évtizedes késéssel kapták kézhez a játékot abban a formában, ahogy annak idején alkotói megálmodták.

Hirdetés

A 2009-ben debütált Left 4 Dead 2 kora egyik legnépszerűbb kooperatív játéka volt, amiben különböző karaktereket irányítva irthattuk (és irthatjuk ma is) a fertőzötteket, miközben egyben a saját túlélésünkért is küzdenünk kellett. Bizonyos szabályozások miatt a játék némi cenzúrázást követően jelenhetett csak meg Németországban és Ausztráliában, így az ottani játékosok sokáig egy csepp vért sem láthattak az ellenfelek megölését követően, és a darabolás is tabunak számított.

Hirdetés

Jó pár évvel ezelőtt persze történt némi változás, ugyanis 2014-ben, egy korhatár-besorolási változtatást követően a játék cenzúrázatlanul megjelenhetett Ausztráliában is. Nemrég azonban jó hírt kapott Németország játékosközössége is, ugyanis a Valve időközben megkérte a német hatóságokat, hogy vizsgálják felül a játékot, ami bizony pozitív eredményt hozott, így a Left 4 Dead 2 végre cenzúra nélkül is megjelenhetett az országban.

A Németországban élő játéktulajdonosok egy ingyenes DLC-t letöltve frissíthetik fel a játékot, ha végre véresen szeretnék élvezni a túlélőhorror által nyújtott kalandokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)