Hirdetés

Egy őrült God of War-játékos 26 másodperc alatt, sérülés nélkül pusztította el a legkeményebb valkűrt

|

Fél percig sem bírta Gna valkűrkirálynő. Az erről készült videón látottakat nehéz befogadni.

Hirdetés

Akinek volt már dolga a (szerencsére opcionális) valkűrökkel a God of Warban és folytatásában, a Ragnarökben, az tudja, hogy őket legyőzni bárhogy nagyon nehéz, sérülés nélkül pláne, fél perc alatt pedig, nos, konkrétan lehetetlen. Mi legalábbis így tudtuk, ám pár napja kiderült, hogy egy megszállott játékosnak sikerült a fentieket egyszerre abszolválni.

Sőt: nem is fél perc, hanem 26 másodperc kellett az ebben a mezőnyben is kiemelkedően nehéznek számító valkűrkirálynő, Gna semlegesítéséhez.

Hirdetés

Az erről készült videóban szerencsére részletesen megmutatja, hogy csinálta, de így sem árt képkockáról képkockára elemeznie annak, aki utánozni szeretné. Reezy - legalábbis YouTube-on ezen a néven fut a bajnok - a Leviatán Fejszét használta, Freyával Sigil-nyilakkal soroztatta meg, közben bevetette a Gift of Strength és Soulless Warrior felszerelhető bónuszokat is. Ezek persze önmagukban nem magyarázzák a teljesítményét; kár is a szóért, nézzétek meg a videót.

Pedig azt hittük, annál rosszabb nincs, mint amikor profi játékosokat nézünk, miközben bármit tolnak a From Software-től, de most konkrétan noobnak érezzük magunkat. Akárhogy is, a God of War Ragnarök máris klasszikusnak számít, a videojáték- (na jó, PlayStation-) történelem egyik legjobbjának; tesztünket itt olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)