Hirdetés

Egy pletyka szerint a Resident Evil 8 tartalmasabb lesz elődeinél

|

Egy megbízható szivárogtató szerint a Resident Evil Village végigjátszása tovább tart majd, mint az eddigi RE Engine-es játékoké.

Hirdetés

AestheticGamer eddig meglehetősen megbízhatóan szivárogtatta játékiparral kapcsolatos értesüléseit, emiatt érdemes figyelembe venni, amit alkalmanként kiposztol. Ezúttal a Resident Evil Village (vagy Resident Evil 8, hívjuk, ahogy akarjuk) került terítékre. Állítása szerint azok, akik kevesellték a harmadik rész remake-jének hosszát, elégedettek lesznek a folytatással.

Hirdetés

Egy fél mondat erejére a Resident Evil 4 is szóba jött, de a lényeg a nyolcadik rész tartalmasságán volt.

"Most csak a RE8-ról beszélek, de az emberek már tudják, hogy az RE4 [remake] is érkezik. Az RE8 hosszabb lesz, mint az bármelyik eddigi RE Engine-es játék, és anélkül, hogy túl sokat mondanék, azt is megjegyezhetem, hogy a másik dolog is ezt a trendet követi majd."

A Resident Evil 7 körülbelül 8-10 órányi tartalmat kínált, vagyis ez alapján biztosnak tűnik, hogy a Resident Evil 8 legalább 10 órányi rettegéssel szolgál majd. A fenti poszt látszólag azt is megerősíti, hogy érkezik a Resident Evil 4 remake, és hogy az is nagyobb lélegzetű kaland marad (az eredeti végigjátszásához szükséges idő 16 óra körül mozgott) a kisebb-nagyobb változtatások ellenére.

Egyelőre azt tanácsoljuk, hogy senki se kössön fogadásokat még a várható játékidőkre, pláne ne egy bennfentes Twitter-posztjai alapján, de azért biztatóak az előjelek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)