Hirdetés

Egy Pokémon kártya vette rá az NFL játékosát, hogy átgondolja az életét, és felhagyjon a sporttal

|

Blake Martinez, a Las Vegas Raiders sorhátvédje annyit keresett egy Pokémon kártya eladásával, amennyiért éveket kéne güriznie a pályán.

Hirdetés

Noha a 28 esztendős Blake Martinez nem tartozik az NFL élvonalába, és nem rajonganak érte annyian, mint Tom Brady-ért, a napokban mégis felkapta a sajtó, és ehhez nem kellett más, mint hogy bejelentse visszavonulását. A Las Vegas Raiders sorhátvédje 2016, tehát hét szezon óta játszik az NFL-ben, ez idő alatt a New York Giants és a Green Bay Packers mezét is hordta, de az már biztos, hogy nem folytatja tovább, és szerződését sem tölti ki a Raidersnél.

Természetesen egy hivatásos sportoló visszavonulása, hacsak nem korszakos jelentőségű szupersztárról van szó, nem tartozik a világ legizgalmasabb eseményei közé, Martinez esetét is csak a körülmények teszik különlegessé.

Hirdetés

A játékos nemrég hozzájutott egy ritka, ám majdnem tökéletes állapotban lévő (9,5-ös Gem Mint besorolású) Pokémon Illustrator kártyához, amin csekély 672 ezer dollárért (majdnem 266 millió forintért) sikerült túladnia, és ez az össze bizony több mint kétszerese annak, amennyit szerződése szerint egy szezon alatt a Raidersnél megkeresne. A számok ismeretében érthető, hogy Martinez inkább abbahagyja a sportot, hogy több időt fordíthasson családjára és új vállalkozására a Blakes Breakesre, aminek fő tevékenysége hogy, hogy nem pont ritka Pokémon lapok felkutatása és értékesítése.

A szóban forgó kártya a GameRant szerint azért ennyire értékes, mert körülbelül 40 példány létezhet belőle a világban, kizárólag Japánban jelent meg, és ott is csak egy 1998-as, kártyaillusztrátoroknak szervezett verseny győztesei  jutottak hozzá

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)