Hirdetés

Egy Rainbow Six: Siege bug miatt egyszerre többen játszák ugyanazokat a karaktereket

|

Végülis a támadási taktika kitalálását meglehetősen megkönnyíti, ha mindenki választhat egy Montyt.

Hirdetés

Egy újonnan felbukkant glitch kezdi mérgezni a Rainbow Six: Siege meccseket. Míg alapvetően egy karaktert egyszerre csak egy játékos választhat, most úgy tűnik, hogy valami miatt többen is elhozhatják bármely operátort.

A Siege játékosai sorban töltik fel az ezt bizonyító anyagokat Redditre és Twitterre, a jelenség pedig elég gyakorivá vált ahhoz, hogy már a profi játékosok is felfigyeljenek rá.

Hirdetés

A kompetitív többjátékos címeknél nem ritkán bukkannak fel bugok, így már azt is mondhatjuk, hogy a glitchek a műfaj velejárói. A mostani esetben az az érdekes, hogy senki nem tudja, hogy honnan jött vagy hogy hogyan lehetne szándékosan reprodukálni. Egyesek arra tippelnek, hogy a random operátorválasztó okozza ezt az egészet, de még semmi sincs bizonyítva.

Jelenleg nem tehetünk semmit, csak várhatjuk türelemmel, amíg a Ubisoft valamit reagál a helyzetre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)