Hirdetés

Egy rajongó átemelte a The Elder Scrolls fajait a Baldur's Gate 3-ba

|

Tamriel világának rajongói most a Forgotten Realmsbe vihetik kedvenceiket.

Hirdetés

Akárcsak a Dungeons & Dragonsben a Baldur's Gate 3-ban is jelentős időt töltöttünk el a karakterünk alakítgatásával. Az Early Access stádiumnál járó szerepjáték rengeteg opciót kínál, és bár sokan maradnak az egyszerű embernél, megvan a lehetőség egzotikus hősök megalkotására. Ettől függetlenül egy modder úgy érezte, hogy elbírna még pár extra fajt a játék, és áthozta a The Elder Scrolls világának néhány népét.

Hirdetés

Sajnos az olyan összetettebb dolgok, mint az aragoniaiak vagy a khajiitok otthon maradtak, de ennek leginkább technikai oka van: ezekhez egyszerűen nincsenek megfelelő modellek a játék fájljaiban. A többi teljesen játszható és saját statisztikai bónuszokkal rendelkeznek. Ezeket egyébként egy a D&D 5e-hez készült rajongói Elder Scrolls bővítményből vette az alkotó, NellsRelo.

Ha érdekel benneteket az Adventurer's Guide to Tamriel (amit egyébként nagyon szépen, a D&D könyvcímek stílusában nevezett el az alkotó), akkor erre a linkre kattintva megtaláljátok a telepítési útmutatót és a szükséges fájlokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)