Hirdetés

Egy rajongó az Unreal Engine 5 segítségével megálmodta a Sekiro: Shadows Die Twice folytatását

|

Nem valószínű, hogy egyhamar kapunk egy Sekiro 2-t, de az Enfant által felvázolt elképzelés megvalósítását szívesen megvárnánk.

Hirdetés

A FromSoftware szekere most az Elden Ringnek köszönhetően jobban pörög, mint eddig bármikor. Ettől függetlenül szomorú lenne, ha megfeledkeznénk a Sekiro: Shadows Die Twice-ról, ami a stúdió egyik legkülönlegesebb játéka volt.

Sokan imádtuk az egyedi hangulatot, és különleges tálalást, de a FromSoftware ettől függetlenül tovább lépett. Nem valószínű, hogy a második részt egyhamar megkapjuk majd, ha egyáltalán terveznek majd ilyesmit.

Hirdetés

Ez persze nem állította meg ENFANT TERRIBLE-t, aki hobbiból egyébként is az Unreal Enginge 5-öt buherálja. Ezúttal egy Sekiro 2 koncepciós trailert dobott össze, ami könnyeket csalt az összes Sekiro rajongó szemébe.

Az Elden Ring sikerei után, meglepődnénk, ha nem a nyílt világú kaland következő részén dolgoznának majd a FromSoftware mágusai. Reménykedni azért még szabad.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)