Hirdetés

Egy rajongó már több mint 250 órát tolt az Outriders demójába

|

A People Can Fly legfrissebb jelentése szerint továbbra is nagy siker a loot shooter próbaverziója.

Hirdetés

Az Outriders február 25-én megjelent demójának népszerűsége eddig sem volt titok, a fejlesztő People Can Fly azonban nemrég megosztott néhány beszédes adatot is a próbaverzió felhasználói statisztikáiról. A Twitteren közzétett beszámoló adatai azt mutatják, hogy a rajongók őrületes farmolással igyekeznek feltápolni karakterüket a teljes játék április elsején várható megjelenésére.

Hirdetés

A bejegyzésből kiderül, hogy egyetlen hét alatt több mint kétmillióan repültek rá a nyílt világú loot shotterre, összesen 9,5 millió órát beleölve a kalandba. A lelkes közönség eközben 638 millió killt hozott össze, amelyből 31,8 milliót csak az egyik mellékküldetés főgonoszának likvidálása tett ki. A legnépszerűbb kasztnak a Trickster bizonyult, míg a képességek közül a hőbomba vitte a prímet.

A legdurvább adat viszont az, hogy egy elszánt játékos már 254 órát beletolt az Outriders demójába. Ez már önmagában is brutál grindra utal, hiszen a próbaverzió sztorija mindössze pár óra alatt kipörgethető, utána pedig csak farmolni lehet. De nem kell találgatásra hagyatkoznunk, ugyanis az Outriders bejegyzésére reagált maga a játékos is, és elmondta, hogy az első 5 napban kizárólag ládákat nyitogatott.

Az indulást kísérő erőltetett gyűjtögetést egy exploit hajtotta, amivel a játékosok valósággal halmozhatták a legendás felszereléseket, a People Can Fly viszont azóta már finomított a dolgon. A demo közönsége persze ennek ellenére is folytatja harácsolást, hiszen az ismételhető küldetésekkel még így is szépen lehet gyarapodni a megjelenésig hátralevő hetekben.

Ha kíváncsi vagy az Outriders demójára, a grindmentes lényegbe nálunk is belepillanthatsz EndreMan korábbi livestreamének jóvoltából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)