Hirdetés

Egy rakás fontos újdonságot hoz a Gears 5 következő frissítése

|

Ha nagyon szeretnéd, a frissítés után akár Dave Bautistával is végignyomhatod az egész kampányt.

Hirdetés

A Gears 5 is megkapja a maga következő generációs frissítését, de az azzal érkező tartalmi újdonságokat nem csak az Xbox Series X tulajdonosai élvezhetik majd. Mindenki hozzáférhet minden finomsághoz, beleértve a New Game+ módot, amit egyébként extra kihívásokkal is megfűszerezhetünk. A csomag dísze ugyanakkor kétségtelenül Dave Bautista.

Hirdetés

A frissítés érkezése után mindenki leválthatja Marcus Fenixet, és Dave Bautista bőrében nyomhatja végig a sztorit. A színész és WWE sztár még új szinkront is biztosított a játékhoz a teljes élmény kedvéért. Kicsit fura ez az egész, de a játék vezető producere, Zoe Curnoe hozzátette, hogy ez egy rajongói kívánság volt.

A Bautista skin mellett még lesz egy rakat kisebb-nagyobb, multit érintő változtatás, de a legtöbb újdonság a New Game+-ban vár a játékosokra, amihez 2 új nehézségi szintet, új karakterkinézeteket és fegyverkinézeteket, és rengeteg új achievementet kapunk. Az ezeket tartalmazó frissítés november 10-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)