Hirdetés

Egy rakás kiemelkedő játék lesz ingyenesen játszható Xboxon a hétvégén

|

Akár egy bűnszervezet vezére, akár egy sötét fantasy világ kalandozója akarsz lenni, az Xbox Free Play Days kínálata érdekes lehet neked.

Hirdetés

A Microsoft minden hétvégén megörvendezteti az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetőit néhány ingyenesen kipróbálható játékkal és akciós árakkal. Aki ezúttal élne a Free Play Days adta lehetőségekkel, az szabadon pörgetheti a Saints Row IV: Re-Electedet, az Overwatch Origins Editiont és a Warhammer: Vermintide 2-t. 

Hirdetés

A játékokban elért eredményeitek megmaradnak, így ha úgy döntenétek, hogy a hétvége leteltével örökre behúzzátok őket, akkor ott folytathatjátok majd a kalandokat, ahol abbahagytátok. Ezúttal érdekes módon a Microsoft nem árazta le egyik Free Play Days játékát sem, de nem mondhatni, hogy túl borsos árat kell majd leszurkolnotok a kasszánál, ha vásárlásra adnátok a fejeteket.

A fenti hármas már ingyenesen letölthető, és egészen hétfő reggelig játszható.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)