Hirdetés

Egy rakás különleges játékot mutatott be a Nintendo

|

Lezajlott egy újabb Indie World bemutató, ami a közeljövőben - nem kizárólag - Switchre érkező, független fejlesztésű játékokat foglalta össze.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy kiadta legfrissebb pénzügyi jelentését, a Nintendo egy online bemutató keretében ismeretetett néhány, a Switchre érkező, de egyébként nem feltétlenül exkluzív játékot, amikben az a közös, hogy mindegyiket független fejlesztők készítik. Egy részüket már ismertük korábbról, de voltak érdekes újdonságok és olyan játékok is, amik más platformokon már játszhatók, viszont hamarosan a Nintendo terepén is hódításba kezdenek.

Hirdetés

A nagyjából 20 percen át tartó műsorban szerepet kapott az Ooblets, a Batora, az ElecHead, a mától elérhető Soundfall, a Slay the Spire és a Hearthstone egyvelegének tűnő Wildfrost, a Totally Accurate Battle Simulator, a 2023-ban a Devolver irányából érkező Gunbrella, a We Are OFK, a Silt, a mobilon és PC-n is hódító, most már Switchen is játszható Mini Motorways, a Wayward Strand, a Cult of the Lamb, illetve a soulslike Another Crab's Treasure.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az alábbi videó mindegyikből ízelítőt ad, kiválóan van chapterezve, de a kezdéshez 20 percig kell tekerni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)