Hirdetés

Egy rakás PlayStation-exkluzív játék szerepel a GeForce Now adatbázisában

|

Ha ezek a hírek beigazolódnak, vehetjük úgy, hogy a Sony is lemondott a játékai exkluzivitásáról.

Hirdetés

A streaming szolgáltatások között a GeForce Now az egyik legstabilabb lábakon álló opció, ami többek között annak is köszönhető, hogy az Nvidia folyamatosan dolgozik a könyvtár bővítésén és a minőség javításán.

Az elérhető játékok listája már most is figyelemre méltó, ha azonban az alábbi hírek beigazolódnak, az már nem csak az előfizetőknek, hanem a teljes PC-s gamer társadalomnak hatalmas ajándék lesz.

Hirdetés

Ighor July-nak, a GeForce Now egy felhasználójának sikerült hozzáférnie a szolgáltatás teljes, rejtett elemeket is tartalmazó adatbázisához, ahol nem kisebb csodákat talált, mint a 2018-as God of War, a Ghost of Tsushima vagy épp a még meg sem jelent Horizon Forbidden West.

Megtalálható a listán az a Gran Turismo 7 is, ami a sorozat első hivatalos megjelenése lenne PC-n, korábban csak emulátorokkal volt lehetőség bizonyos részek futtatására.

A GeForce Now adatbázisában szerepel még a Returnal, a Final Fantasy 7 Remake és a Grand Theft Auto Trilogy remaster is. Ha ez nem lenne elég, több játéknál már a platform is fel van tüntetve, látszik például, hogy a God of War Steamen is elérhető lesz, mindeközben viszont az Uncharted: Legacy of Thieves Collection mindkét forrása ismeretlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)