Hirdetés

Egy rakás újdonságot hozott a No Man's Sky új kiegészítője, a Sentinel

|

Ahogy az eddigiek, úgy a Sentinel is teljesen ingyenes, a No Man's Sky játékosai mától nézhetnek szembe az új kihívásokkal.

Hirdetés

Menetrend szerint, a hagyományoknak megfelelően előzetes bejelentés nélkül érkezett meg ma a No Man's Sky következő kiegészítője, a Sentinel, mely, amint azt a neve sugallja, a bolygókon tevékenykedő őrszemeket helyezi a középpontba. A Hello Games úgy látta, az utazók túl könnyen megbirkóznak velük, így feltápolta őket egy kicsit.

A sentinelek így új fegyvereket, páncélzatot kaptak, új formában bukkannak fel, a Sentinel Exomech pedig még tovább fokozza a harcok izgalmait. A kalandorok feltárhatják a Sentinel Pillarok rejtélyeit is értékes, exkluzív jutalmakért.

Hirdetés

Szerencsére a játékosoknak sem kell pusztán jelenlegi eszközeiket használva csatába indulni, gránátok, neutronágyúk, egy MI-vezérelt mech, és számos egyéb újdonság is rendelkezésükre áll. A sztorit is bővítették egyúttal, dróntársunk kíséretében tudhatunk meg többet a sentinelek múltjáról.

Hirdetés

A Sentinel frissítés a mai nap folyamán minden platformra elérhető lesz, ahol a No Man's Sky jelenleg játszható. Hamarosan érkezik belőle a Nintendo Switch-változat is, kíváncsian várjuk, mennyi kompromisszummal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)