Hirdetés

Egy Red Dead Redemption 2 játékos könyörög, hogy kimenthesse a 6000 órás Stadia karakterét

|

Nem volt hatalmas felhasználóbázisa a Google Stadiának, de akadnak játékosok, akiknek a cég cloud gaming szolgáltatása volt az elsődleges platformja. Most ők szívnak a legjobban.

Hirdetés

A Google Stadia sokak szemében már induláskor halott ötlet volt, de ettől függetlenül jó páran használták és élvezték a szolgáltatást napi szinten. Én magam is jelentős mennyiségű időt öltem bele az Assassin's Creed Odyssey-be a platformon keresztül, és a Stadia bezárásával most az én mentésem is szublimál. Ráadásul a Google nem nagyon avatott be senkit döntésébe, még a játékfejlesztőket is hidegzuhanyként érte a kaszálás híre.

Nem kellemes érzés, de szerencsére az én helyzetem korántsem olyan borús, mint Colouré, aki majd 6000 órát töltött a Red Dead Redemption 2-ben. Stadia mentése most fájdalmas kínhalálra lett ítélve, értelemszerűen ez okoz némi gyászérzetet az emberben, főleg, mert (többek között) a Rockstar játékok esetében nem igazán divatos szokás, hogy szabadon mozgathatjuk mentéseinket a platformok között 

Hirdetés

A pórul járt játékos egyébként a ColourTV néven futó YouTube csatorna tartalomgyártója, videói között nem kevés RDR2 tartalom szerepel. Nem csoda hát, hogy komoly gondjai vannak a Google legutóbbi bejelentésével.

"Nem, nem értitek, hogy mennyire felbosszantott most ez. Ennyi órát tettem bele Stadián az Red Deadbe, és most bejelentik, hogy lelövik a platformot. Könyörgök Rockstar, csak most az egyszer, hadd vihessük át a karaktereinket egy másik platformra."

A panasz teljesen érthető, tekintettel arra, hogy a Stadia leállásának napja, 2023. január 18. után az összes mentés megy szemétbe. Reméljük, hogy a Rockstar vagy a Google közbe tudnak lépni, hogy kisegítsék a játékosaikat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)