Hirdetés

Egy Red Dead Redemption 2 modnak hála már disznón és medvén is lovagolhatunk

|

Ha valaki túl snassznak találja egy mezei ló megülését, akkor mostantól jó pár egyéb állatot is felnyergelhet.

Hirdetés

A Rockstar Games játékai mindig is remek táptalajt nyújtottak a moderrek kreativitásának, és ez alól a Red Dead Redemption 2 sem lett kivétel. Jó pár érdekes, vicces és elmebeteg rajongói módosításnak lehettünk már szemtanúi a vadnyugaton is, de nem pontosan tudjuk, hogy JulioNIB nemrég megjelent Pig Rider nevű alkotását melyik kategóriába soroljuk. 

Hirdetés

Ennek hála mostantól óriási sertéseket, farkasokat és pumákat is felhasználhatunk hátasként, sőt akár egy medvére is nyerget rakhatunk. Aki valamilyen rejtélyes okból mindig is szeretett volna víziló méretű disznón lovagolni (mi nem ítélkezünk), az ennél keresve sem találhat jobb alkalmat vágyai beteljesítésére.

A teljes mod egyelőre még nincs kész, de JulioNIB Patreon oldalán már letölthetik azok, akik legalább 5 dollárral hozzájárulnak a munkásságához. Ha ingyen szeretnétek kipróbálni, akkor várnotok kell, míg el nem készül a végleges verzió, hiszen akkor természetesen közkinccsé teszi ezt a megkérdőjelezhető hasznosságú, de mindenképp rettentő szórakoztatónak tűnő gyöngyszemet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)