Hirdetés

Egy régóta pihenő PlayStation-exkluzív sorozat is visszatérhet a héten

|

Ha hihetünk a pletykáknak, a következő PlayStation Showcase alkalmával foglalkoznak egy 2014 óta tetszhalott sorozattal is.

Hirdetés

Nagy dolgokat várunk a héten érkező PlayStation Showcase-től, hiszen az interneten már számtalan pletykát lehetett olvasni, péládul azt, hogy az egyik kiemelt cím a God of War jelenleg még alcím nélküli, Ragnarokként emlegetett epizódja lesz.

A szeptember 9-én, este 10 órakor érkező eseménnyel kapcsolatos híreket érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen korábban is előfordult már, hogy a pletykák negyede sem jött be és nagy csalódás lett a vége a várakozásnak.

Hirdetés

Ettől függetlenül persze jó tudni, mik a lehetőségek, pláne ha egy olyan népszerű univerzumról szólnak ezek a híresztelések, mint a Sucker Punch Productions-féle  inFamous.

A hír Nick Bakertől (avagy Shpeshal Nicktől) érkezett, aki 2021-ben már többször bizonyult megbízható forrásnak. Baker a Twitteren dobta be,hogy a napokban bejelenthetnek egy új inFamous játékot, azonban nyomatékosította, ezt most egy forrása sem tudta megerősíteni, szóval mindenki kezelje a helyén az információt.

A Sucker Punch csapatának legutóbbi játéka a Ghost of Tsushima volt, mely nemrég kapta meg az elképesztően jól sikerült PlayStation 5-ös frissítést, most pedig valószínűleg a folytatáson dolgoznak, így jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mégis ki készíti az inFamous új epizódját. A sorozat utolsó két darabja 2014-ben jelent meg, a Second Son mint fő epizód, majd még ugyan ebben az évben a First Light, ami egy önállóan is játszható kiegészítő volt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)