Hirdetés

Egy rejtett harcot találtak a Mortal Kombat 11-ben

|

Adatbányászok hada harapott rá a Mortal Kombat legutóbbi frissítésére, amiben találtak is ezt-azt. Úgy néz ki, hogy egy különleges összecsapás vár ránk.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 Aftermath DLC-je rengeteg extrát csapott hozzá az alapjátékhoz, ennek köszönhetően pedig sok-sok órát tölthettünk el újra kedvenc verekedős címünkkel. Persze mindig akadnak rajongók, akik leúsznak a felszín alá, hogy ott aztán felkutassanak minden apróságot. Egy adatbányász is így tett, és rá is akadt valami érdekesre.

Hirdetés

A Twitteren thetiny néven dolgozó fájlbűvész rálelt adatokra, melyek egy rejtett harcra utalnak. A talált infó alapján van egy, még fel nem fedezett ütközet az Arcade Ladderen. A hír írásának pillanatában még senki nem jelentette, hogy rálelt volna a játékon belül.

A talált utalások egyelőre csak kérdéseket vetettek fel: ki lehet a harcos vagy hogy lehet elérni egyáltalán ezt a rejtett csatát? Egyelőre mindenki csak találgat. Kíváncsiak leszünk rá, hogy a következő hetekben felfedi-e valaki ezt a titokzatos apróságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)