Hirdetés

Egy rendkívül népszerű franchise térhet vissza a PlayStationön

|

Nem túl konkrét, de annál izgalmasabb pletyka látott napvilágot a Sony terveiről.

Hirdetés

Kétségtelenül erős év ez a PlayStation platform számára, hiszen még bele sem untunk a Horizon Forbidden Westbe, már javában teszteljük a héten érkező Gran Turismo 7-et, a későbbiek során pedig a God of War: Ragnarokre is számíthatunk.

Most viszont egy friss pletyka csigázza a rajongói várakozásokat, mely szerint a Sony egy komoly bejelentéssel is készül a 2022-es etapra.

Hirdetés

A jelentés forrása a Video Game Leaks Twitter-fiók, ami a napokban arról posztolt, hogy a PlayStation egy "rendkívül népszerű" franchise visszatérését fogja bejelenteni az idei negyedik negyedévben. A szivárogtató azt is tudni véli, hogy a projekt 70%-os készültségben van, és hogy a megjelenés valamikor 2023-ban várható, a további részleteket viszont megtartotta magának, amíg nem kap visszajelzést a besúgójától.

Mondanunk sem kell, hogy ez még a félénkebb tippeléshez sem elég, a fórumokon viszont már be is indult a vad találgatás, olyan szériákat feldobva, mint az Uncharted, a The Last of Us, a Killzone, az Infamous és a Resistance. Mi egyelőre tartózkodnánk a hasonló jóslatoktól, bár kétségtelenül örülnénk, ha ezek közül bármelyik is megvalósulna.

Az Unchartedért és a The Last of Usért felelős Naughty Dog társelnöke például nemrég elárulta, hogy három projekten is dolgoznak, a Killzone hivatalos oldalát viszont már több mint egy éve lelőtte a Sony. Ettől függetlenül persze nem lehetetlen, hogy Guerilla Games feltámasztja a 2013 óta pihentetett,  PS-exkulzív FPS-t.

Az Infamousról legutóbb tavaly pletykálták, hogy a Sony szeptemberi műsorán bejelentik a visszatérését, ám ebből nem lett semmi. Ami pedig a Resistance-t illeti, a PS3-éra akciótrilógiájából a Days Gone fejlesztője próbált nyílt világú rebootot készíteni, de a Sony lesöpörte az asztalról az ötletet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)