Hirdetés

Egy robbanással beküldött verdával tarolt le 2 embert egy PUBG játékos

|

Kevés olyan menő manővert láttunk, mint Wowz1r csodálatos double killjét.

Hirdetés

Nem egy elképesztő trükknek voltunk már tanúi többjátékos mókákban, de wowz1r megoldásától még a lélegzetünk is elállt. A PUBG-re szakosodott streamer egy ideje már azt próbálgatta, hogy miként robbanthat fel embereket a távolból egy járgány segítségével, tegnap pedig sikerrel végrehajtotta a bravúros műveletet.

Mindössze egy méretes jármű, 6 kanna benzin, egy C4 és egy gránát kell ahhoz, hogy levegőbe emelkedjen a négykerekű rakéta, de a pontos célzás sokkal fontosabb, mint az összetevők.

Hirdetés

Wowz1r saját bevallása szerint ez volt a legszerencsésebb köre, amit valaha átélt. A játékos már vagy százszor próbálta bevetni ezt a trükköt, de csak most sikerült úgy igazán célba találnia vele.

A recept nem túl bonyolult:

  1. Keress 6 benzineskannát
  2. Keresd meg a célhelyet és annak megfelelően tedd le a járgányt
  3. Pakold le alá a 6 kannát egyenletes elosztásban (3 kanna a bal oldala alatt, 3 a jobb oldala alatt)
  4. Rakj egy C4-et a járgány hátsójára, és indítsd be a 16 másodperces időzítőt
  5. Dobj alá egy gránátot, olyan közel a benzineskannákhoz, amennyire csak lehetséges
  6. Fuss hátra, és nézd a tűzijátékot

A célzáson túl a dolog trükkje még az időzítés: a lényeg az lenne, hogy a C4 akkor robbanjon be, amikor az autó földet ér, elpusztítva ezzel mindenkit egy 25 méteres körzetben. Jó gyakorlást és sok szerencsét kívánunk mindenkinek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)