Hirdetés

Egy Skyrim játékos minden nap lemészárolja az egyik NPC-t, amíg meg nem jelenik a The Elder Scrolls VI

|

Szegény Nazeem minden nap a purgatóriumban ébred, és ha a Bethesda fejlesztési ciklusán múlik, akkor ez még évekig így is marad majd.

Hirdetés

A The Elder Scrolls VI még mindig csak előkészületi fázisban tengődik, miközben a Bethesda Game Studios a Starfielddel van elfoglalva. Ha a csapat idén befejezi a sci-fi RPG-t (ami egy igen nagybetűs "HA"), akkor a The Elder Scrolls folytatásának munkálatai 2023 elején pöröghetnek fel rendesen.

Még ha tudják is tartani ezt a tervet, akkor is évekre leszünk a tényleges megjelenéstől. Szerencsére addig itt van nekünk a számtalan rókabőrként lenyúzott The Elder Scrolls V: Skyrim - Anniversary Edition és a The Elder Scrolls Online, hogy elszórakoztassák a franchise rajongóit.

Hirdetés

Mindettől függetlenül egy Sidek nicknéven futó játékos meglehetősen türelmetlen. A videós tartalomgyártó megesküdött, hogy minden nap lemészárolja Nazeemet, a játék egy NPC-jét addig, amíg meg nem jelenik a The Elder Scrolls VI. Most tartunk küldetésének 139. napjában.

Nazeem egyébként egy Redguard polgár, akinek leereszkedő stílusa kiérdemelte a játékos közösség egyöntetű gyűlöletét. Ha más nem, válogatott kivégzései majd elszórakoztatják a TES kalandozókat a következő években.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)