Hirdetés

Egy sor fontos újítást hozott a Biomutant frissítése

|

Csodák azért nincsenek, de valamivel élvezhetőbbé válik az Experiment 101 játéka.

Hirdetés

Az Avalanche Studiosból kivált Experiment 101 még a 2017-es gamescomon mutatta be a tartalmi szempontból már akkor készként jellemzett Biomutantet, ám a játék végül csak néhány hete jelent meg. Az elhúzódó fejlesztés akár a projekt javát is szolgálhatta volna, de sajnos nem így alakult.

A játékot - Biomutant tesztünk összegzése szerint - rossz értelemben burjánzó ötletek és a kreatív kontroll teljes hiánya jellemzi, így hiába vártuk nagyon, nem könnyű jól szórakozni vele. Habár a Biomutant hibáinak kijavítására egy szimpla patch bizonyosan kevés lesz, a nemrég kiadott, egyelőre csak PC-n és PlayStationön elérhető 1.5-ös csomag egy kicsit azért szépíthet a dolgokon.

Hirdetés

A patch legfontosabb újítása talán az, hogy a frissítés után kisebb eséllyel kaphatjuk többször ugyanazt a lootot, illetve feldobták a jutalmak változatosságát is: bizonyos eszközöket már eltérő értékekkel is bezsákolhatunk. Sokan kérték, így végre arra is van lehetőség, hogy a felesleges lootot már a begyűjtéskor feldolgozzuk, vagyis nem kell utólag vacakolnunk az inventory pucolásával.

A fejlesztők azokra is gondoltak, akiket még a maga eklektikus valójában is elkapott a Biomutant, az 1.5-ös patch ugyanis megduplázza a szintküszöböt, a továbbiakban akár level 100-ig is tápolhatjuk hősünket.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A PC-sek pedig egy exkluzív beállítást is kapnak, amivel választhatnak a vertikális és a horizontális FoV között. Az utóbbi a szélesebb monitorokon hasznos, az alapértelmezett beállítás a vertikális marad.  

A javítás teljes repertoárja a kiadó THQ Nordic weboldalán böngészhető, az Experiment 101 a következő hetekre ígéri a csomag Xbox One-ra szánt verzióját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)