Hirdetés

Egy speedrunner sérülés nélkül tolta végig az Elden Ringet

|

Miközben a speedrun listákon a versenyzők egymást próbálják felülmúlni a leggyorsabb Elden Ring időkkel, addig Seki a sérülésmentes végigjátszásán dolgozott.

Hirdetés

Az Elden Ring speedrunnerek relatíve hamar megfejtették a From Software új csodájának titkait. Sokan már az első hetekben egy óra alatt jutottak el a stáblistáig, de SekiroShadownak más tervei voltak.

Seki azt tervezte, hogy bekapott találat, mérgezés vagy bármelyen más okból szerzett sérülés nélkül játssza végig az egészet, mindezt a legfrissebb verzióban, mindenféle glitchek kihasználása nélkül. Ez egy gigászi feladat volt, de végül sikerült megoldania, és még időben sem teljesített rosszul.

Hirdetés

Seki pontosan 2:51:10 alatt jutott el az indulástól a befejezésig, amivel így tartja is a világ leggyorsabb, sérülésmentes speedrun rekordját.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A teljes felvételt megnézhetitek a lenti videón:

Most, hogy egyébként Seki megnyitotta a versengés egy új arénáját, kíváncsian várjuk majd, hogy ki lesz a következő rekorder. Az Elden Ringet egyébként sem könnyű végigjátszani, pláne nem időre, minden sérülés elkerülésével. Izgalmas hetek várnak a speedrun közösségre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)