Hirdetés

Egy speedrunnernek csak 11 perc kellett a Cyberpunk 2077-ben, hogy ágyba bújjon valakivel

|

Több glitchet is kihasznált a Cyberpunk 2077-ben, hogy összejöjjön ez a nem mindennapi mutatvány.

Hirdetés

Láttunk már sokféle furcsa speedrunt, az ezekre az extrém végigjátszásokkra szakosodott videósok fantáziája tényleg nem ismert határokat. Arra viszont tényleg nem számítottunk, hogy valaki abból űz sportot, milyen gyorsan lesz képes megfektetni valaki a Cyberpunk 2077-ben. 

Nos, egy Tomatoanus nevezetű speedrunnernek ehhez mindösszesen csak nagyjából 11 percre volt szüksége, de ehhez persze nem sármosságát, hanem a játék pár ismert hibáját használta fel. 

Hirdetés

Az alábbi videóban Tomatoanus részletesen elmagyarázza, milyen glitcheket használt ki a játékban annak érdekében, hogy karaktere a lehető leggyorsabban haladjon, és már a prológus egyik első küldetésében ki tudjon jutni Night City nyílt terepére, ahogy egyből célba is vette az egyik olyan NPC-t, aki a legősibb mesterséget űzi a játékban. Romantikára nem maradt idő, itt minden a sebességről szólt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)