Hirdetés

Egy srác élőben közvetítette, ahogy felgyújtja magát

|

Egy 4chan felhasználó úgy döntött, „ideje visszaadni valamit a közösségnek”, ezért élő adásban gyújtotta fel magát.

Hirdetés

A 4chan alapvetően sem az internet legvilágosabb oldala, de ilyesmi azért még ott is ritkán esik meg.

Egy Stephen nevű, 2004 óta aktív felhasználó vasárnap este élő adásban, 200 követő előtt kísérelt meg öngyilkosságot. Semmit nem akart a véletlenre bízni, az attrakció előtt bevett néhány gyógyszert és ráivott egy kis vodkát, majd felgyújtotta a szobája egy sarkát és bebújt az ágya alá. A LiveLeaken még mindig elérhető a videó (csak erős idegzetűeknek!), melyben az is látható, ahogy Stephen meggyullad, majd nem sokkal később leemelik róla az ágyat és kicipelik a lakásból. Csak hogy a dolog még bizarrabb legyen, chatelés közben az #imdead, #omgimonfire és I'm fuck3d kifejezések is elhangzottak. Nem tudni, hogy végül meghalt-e, aznap két tűzből való menekítést regisztráltak a helyi hatóságok - az egyikben egy kollégista volt az áldozat, őt megmentették és komoly, de nem életveszélyes sérülésekkel ápolják, egy másik férfi viszont már nem élte túl. Mivel az egész 4chanen történt, nem meglepő, hogy az úriembernek beceneve is lett: Toaster Stephenként emlékeznek rá a /b/ látogatói.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)