Hirdetés

Egy Stray modder a te macskádat is beépíti a játékba, ha szeretnéd

|

A Stray köré hatalmas modder közösség épült fel, míg egyesek kutyákra cserélik a főszereplő cicát, addig mások új macskafajokkal dobják fel a felhozatalt.

Hirdetés

A Stray eddig az év egyik legerősebb címe, legalábbis, ami a közösségi reakciókat illeti. A világ megőrült a cyberpunk cicasétáltatásért, a modderek pedig ezt szépen ki is használják.

Kaptunk már modellcserétől coop modon át mindenféle extrát, de most NorskPL nagyon cuki ötlettel dobja fel a képet. Norsk némi fizetségért cserébe szívesen beépíti a cicusod modelljét a Straybe, hogy még személyesebbé tehesse számodra  az élményt. Az árat mindenki maga szabhatja meg, ami persze odáig vezetett, hogy Norsk jelenleg fuldoklik a felkérésekben.

Hirdetés

A Ko-Fi oldalán egyelőre szüntet hirdetett, mondván, hogy augusztus 15-ig leszállítja az eddigi kéréseket, aztán majd újra megnyitja a jelentkezés lehetőségét.

NorskPL egyébként egy igazi veterán. Már 2014 óta modolgat, és ugyan elsődlegesen a Mafia sorozatra szakosodott, most a Strayjel dobja fel a karrierjét. A tapasztalata megvan, így augusztus 15. után te is megkeresheted, ha minden álmod, hogy saját cicád barangoljon hősiesen a Stray baljós világában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)