Hirdetés

Egy streamer az elméjével vitte végig az Elden Ringet

|

Legutóbb, amikor írtunk róla még csak a karakterét irányította, azóta szintet lépett.

Hirdetés

A játékosok többsége az Elden Ring első kiegészítőjét várja, egy kis része viszont azon verseng, hogyan tudja minél szürreálisabb módon legyűrni a játék bossait. Volt, aki egyetlen karcolás nélkül nyomott le mindenkit, más táncszőnyeggel és akusztikus gitárral esett nekik. 

És olyan is akadt a Perrikaryal névre hallgató streamer képében, aki különleges módszert talált ki a lehetőségeinek kiaknázására (ugyanis mesterdiplomás pszichológus): egy olyan módszert, amivel az agyával irányíthatta a játékot. Ehhez egy elektroenkefalográfiához (EEG) használt eszközt alkalmazott, ami képes volt olvasni az agyi aktivitását, majd különböző gondolataihoz bizonyos billentyűzetkiosztásokat kapcsolt. Most az előzőnél is jelentősebb mérföldkövet sikerült elérnie. 

Hirdetés

Perri először arról számolt be, hogy sikeresen legyőzte Maléniát kizárólag az elméje segítségével, majd örömmel jelentette be, hogy az egész Elden Ringet teljesíteni tudta ezzel a megoldással. A mozgáson kívül - amihez a kontrollert használta - minden mást az agyával irányított, az alábbi felvétel pedig az utolsó streamjének kiemelkedő pillanatait vonultatja fel: 

A streamer azt is elárulta Twitteren, hogy mivel folytatja: egyrészt kizárólag az agyával, a kontrollert is mellőzve szeretné játszani a Mario Kartot, a Super Smash Bros.-t és az Elden Ring kiegészítőt, másrészt hamarosan élőben indít egy pszichológiai izolációs kísérletet a Twitchen, ahol az érdeklődők nyomon követhetik majd a fejlődését. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)