Hirdetés

Egy súlyos hiba miatt véletlenül vásároltak skineket az Overwatch 2 játékosai

|

Mivel a vásárlások véglegesek és nem visszatéríthetők, a probléma egészen kellemetlen.

Hirdetés

Amikor épp működik, akkor egészen szórakoztató játék az Overwatch 2, de csiszolgatnia kell még a Blizzardnak, hogy tényleg élvezhető legyen. Ezt főleg azok a játékosok sürgetik, akik véletlenül skineket vásároltak az elmúlt napokban.

A Redditen leírtak alapján ez lényegében úgy történhet meg, hogy a játék chatelés közben is rögzítette a leütött billentyűket, mintha azokat a felhasználók navigációra használnák, és mire a Hero Galleryben lévő játékosok észrevették, mi történik, már lezajlott a tranzakció.

Hirdetés

Az egyik játékos 300 Legacy kreditet bukott ezzel, ami nem olyan sok, de a poszt alatt jelentkezett egy másik áldozat barátja is, aki arról számolt be, hogy a rendszer 1900 kredittel rövidítette meg pajtását. Állítólag az itthoni idő szerint ma hajnalban, a karbantartás alatt kiadott frissítés megoldotta a problémát, de a károsultak jelen állás szerint nem számíthatnak visszatérítésre.

A posztolónak az ügyfélszolgálat azt mondta, nem tudnak visszatérítést vagy kompenzációt adni az Overwatch játékbeli fizetőeszközével folytatott vásárlások során, és a fórumra irányította az illetőt, ahol jelezheti a problémát a fejlesztőknek. Valószínű, hogy a Blizzard egyébként nyilatkozni fog és valahogy kárpótolja majd őket - feltehetően kevés érintettről van szó, így nem lesz vele sok melójuk a fejlesztőknek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Címkék: #overwatch 2 #skin
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)