Hirdetés

Egy Super Mario speedrunner bekötött szemmel döntötte meg a világrekordot

|

Crescendo úgy volt vele, hogy a látás a gyengék fegyvere, és egy szemkötővel a fején nekiugrott a kihívásnak.

Hirdetés

Ugyan a Summer Games Done Quick már lepörgött, bőven marad elég versenyző a speedrun világban. Ezúttal egy gyönyörű Super Mario Bros. futamot nézhetünk végig Crescendo kitartó gyakorlásának köszönhetően.

A srác megpróbálta megdönteni bekötött szemes világrekordot, és a 11:55-ös idejével sikerült is neki. Az előző rekorder, dodai 14 perc és 46 másodperc alatt játszotta végig a platformert, szintén bekötött szemmel.

Hirdetés

Nem egy hosszú videóról van szó, így mindenkinek ajánljuk a teljes anyag bepótlását. Elképesztő, hogy játékosok így lepörgeti az egészet egy olyan játékban, ahol egy-egy szituációs hanghatást leszámítva alig vannak hangjelzések.

Gratulálunk Crescendonak, és alig várjuk a következő rekordját.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)