Hirdetés

Egy szivárgás szerint a Far Cry 6 DLC-iben az előző részek főgonoszait irányíthatjuk

|

Olyan rosszfiúk felett vehetjük át az irányítást, mint Vaas, Pagan Min vagy Joseph Seed.

Hirdetés

Nemrég kiszivárgott egy videó, melyet azon nyomban le is tiltott a létező összes felületen a Ubisoft. Ez az anyag ugyanis már az esti E3-as konferencia előtt leleplezte, hogy a készülő Far Cry 6 DLC-iben egészen pontosan mire is számíthatunk. A videóban elhangzik a sokatmondó "You are Vaas" azaz "te vagy Vaas" részlet is.

Ez pedig nem véletlen, ugyanis a season pass DLC-iben az előző három számozott Far Cry játék gonoszait kell majd irányítanunk. Itt lesz Vaas Montenegro a Far Cry 3-ból, Pagan Min a negyedik részből, és Joseph Seed az ötödikből. 

Hirdetés

Az egyes DLC-kben valamiféle álomszerű, vagy hallucinogén körítésre számíthatunk (ez lassan annyira a széria része lesz, mint az Assassin's Creednek a magaslati pontok felderítése). A Vaast a harmadik epizódban alakító Michael Mando egyébként már 2020-ban elkezdte mondogatni, hogy elképzelhető, hamarosan újra ennek a karakternek a bőrébe bújik majd. Könnyen lehet, hogy épp a Far Cry 6 DLC-kre gondolt. 

Ma este valószínűleg okosabbak leszünk: 21:00-kor kezdődik ugyanis a Ubisoft E3-as konferenciája, amit mi is élőben fogunk közvetíteni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)