Hirdetés

Egy szivárgás szerint már készül a Crash Bandicoot 4, már a dobozkép is megvan

|

A Crash Bandicoot 4: It's About Time cím csodálatosan hangzik, de mint minden szivárgást, ezt is érdemes kellő óvatossággal kezelni.

Hirdetés

Tekintettel a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 2017-es, hatalmas sikerére, nem lenne nagyon meglepő, ha készülne folytatás. Az Activision ugyan még nem jelentette be hivatalosan a létezését, de egy véletlennek köszönhetően kiszivárgott a negyedik rész dobozképe a tajvani besorolásokért felelős bizottság adatbázisából. Crash rajongóknak már szívből elrendelnénk a gyülekezőt, de még azért maradjunk higgadtak.

Hirdetés

A dobozképen szerepel a cím, ami a jelek szerint Crash Bandicoot 4: It's About Time lesz, és a fejlesztőcsapat neve is, amelyik az a Toys for Bob, amely letette az asztalra a Spyro Reignited Trilogy-t (és több Skylanders játékot is).

Fontos még megjegyezni, hogy az Xbox dobozképen ott szerepel az Xbox Series X támogatás is, tehát a játék valószínűleg játszható lesz a visszafelé kompatibilitáson keresztül is.

Mindezeket érdemes pletyka szinten kezelni, függetlenül attól, hogy elég meggyőző az art, de ez lehet egy ügyes kezű álmodozó munkája is akár, láttunk már ilyet. Ettől függetlenül nagyon reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)