Hirdetés

Egy szivárgás szerint újabb Ubisoft játék csatlakozhat a Game Passhez

|

Nem csak a Watch Dogs 2-nek örülhetnek majd az előfizetők, egy másik, nagy sikerű Ubisoft játék érkezésére is számíthatunk.

Hirdetés

A Ubisoft alapvetően nagy támogatója mind a PlayStation, mind az Xbox előfizetéses szolgáltatásainak, ő maga is betévedt erre a területre a Ubisoft+-szal. Szívesen beszór néha egy-egy régebbi címet az ajándékkosarakba, miközben kínosan ügyelnek arra, hogy a frissebb és izgalmasabb játékaik megmaradjanak a saját előfizetéses rendszerükben.

Ezért is lepődtünk meg valamelyest, amikor előkerült egy screenshot, amin a Far Cry 6 dobozképe látható a Game Pass reklámjában. A nyílt világú lövölde ugyanis kifejezetten friss, ezeket pedig nem szokták csak úgy bérbe adni.

Hirdetés

A kép tanúsága szerint a Far Cry 6 csatlakozhat a Game Pass felhozatalához, ami egy nagyon érdekes lépés lenne a Ubisoft részéről. Jelenleg a nagyobb franchise-ok közül csak a Watch Dogs 2 és az Assassin's Creed Origins tartoznak bele az előfizetésbe, és mivel ott a Ubisoft+, nem is számítottunk többre.

Nyilván (mint minden szivárgásnál) ezúttal is lehet, hogy egy ügyes átverés vagy rendszerhiba áldozataivá váltunk. A Far Cry 5 épp most, július 1-jén került be a kínálatba, lehet, hogy emiatt nézték be a lengyel xboxos kollégák.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)