Hirdetés

Egy T-Rex New Yorkban

|

Bár a következő Jurassic Park rész mozikba kerülése még távolabb van, mi már most hangolódunk rá egy dínós flash játékkal.

Hirdetés

Van abban valami felemelő érzés, ha az egyik legismertebb dinoszauruszt irányítva harapunk ketté egy autót vagy majszolunk el ízlésesen egy járókelőt, a New York Rex című alkotással pedig pont ezeket tehetjük kedvünk szerint.

Természetesen nem az öncélú pusztítás, sokkal inkább a pontszámokért történő káoszteremtés a kenyerünk és ehhez nem is kell mást tennünk, mint a nyilakkal mozgásra bírni a Rexet, az egér mozgatásával pozícióba helyezni a fejét és a bal gombbal kattintva harapni, amit csak érünk. Könnyen fogyasztható és dínós. Kell ennél több arra, hogy felkerüljön a Játéközönre? Nem, hiszen már játszható is: 

New York Rex játék

Olyan szórakozás ez, amelyből nem lehet eleget kapni, ezért ha ismersz hasonló játékokat, oszd meg a többiekkel is a Játéközönön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)