Hirdetés

Egy teljes évig marad PlayStation-exkluzív a Call of Duty: Black Ops Cold War egyik játékmódja

|

A Zombies Onslaught kizárólag PS4 és PS5 konzolokon lesz elérhető a megjelenést követő tizenkét hónapban.

Hirdetés

Folytatódik a Sony és az Activision partnersége, minek következtében ismétli önmagát a történelem, és ahogy a Modern Warfare-rel történt, úgy a Black Ops Cold Warral is megcsinálják, hogy a tartalom egy részét átmenetileg elzárják minden vásárló elől, aki nem valamelyik PlayStation konzolon szeretne játszani.

Ez az időszak egy évet ölel fel, tehát épp akkor válik majd hozzáférhetővé PC-n és Xboxon, amikor az ajtón kopogtat a 2021-es Call of Duty. Miután mindannyian megemésztettük az információt, elszámoltunk tízig, majd platformválasztásunk tükrében és vérmérsékletünk függvényében dicséretben/szidalmakban részesítettük a megállapodás kiötlőit, nézzük meg, milyen természetű tartalomról van szó pontosan.

Hirdetés

Ez alkalommal a Treyarch védjegyének számító Zombies került a célkeresztbe, de szerencsére nem a narratív szálból kerítettek el egy darabot szögesdróttal, hanem "csak" a Zombies Onslaugth játékmódot. Utóbbi két személyt részesít kooperatív élményben, ami abban merül ki, hogy a játékosok saját maguk által összeállított felszerelés birtokában bemerészkednek az adott pályára, amelynek csupán egy kis szegletében mozoghatnak biztonságosan, azon kívül sérülést szenvednek el a sötét éter jelenlététől.

Tehát ebben a gömbben vagy burokban tartózkodva küzdenek a rájuk törő zombikkal, és ha eleget sikerült visszaküldeniük a másvilágra, akkor a biztonságos zóna mozgásba lendül, és előbb-utóbb elér a célállomásig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)